DOMAINcenter kapcsolat Céginfó Ügyfélszolgálat Ügyfélkapu Webmail On-line fizetés Segítség
  • Pénzvisszafizetési garancia a szolgáltatás teljes ideje alatt
  • Reklámmentes tárhely
  • Quad Xeon alapú szerverpark
  • Min. 99,5%-os rendelkezésreállás
  • Redundáns adattárolás
  • Napi adatmentés
  • Spam- és vírusszűrés
  • Gyors, rugalmas ügyintézés
A DOMAINcenter bankkártyaelfogadó
partnere az OTP Bank Nyrt.

Híreink

Új levelezőszerver, új funkció az ügyfélkapun


2009. június 08. hétfő - MediaCenter Ügyfélszolgálata

Új levelezőrendszert állítottunk üzembe

Lecseréltük az eddig használt e-mail levelezőrendszerünket és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva teljesen új e-mail szolgáltatást állítottunk üzembe. A rekonstrukciós munkát egyedülálló módon, cégünk által fejlesztett módszerrel, teljesen üzemkiesés-mentesen hajtottuk végre.

Az újdonságok leírása:

1.) Az új, elosztott tárolási módnak köszönhetően bármely napszakban lassulás nélkül 1 Gbit/sec sávszélességgel érhetők el a postafiókok.

2.) Az alapoktól újraépítettük a spamszűrés rendszerét, ennek köszönhetően méréseink szerint a spamszűrés sebessége közel 300%-ot gyorsult.

3.) A leveleket az eddigi POP3 mellett IMAP protokollon keresztül is elérheti. Amennyiben az e-mailek olvasásához IMAP-ot használ, a levelek a szerveren maradnak, így bármely e-mail kliensből (pl. webmailból) ugyanazokat a leveleket és mappákat fogja látni.

4.) Bevezettük az e-mail tárhely kvóta rendszerét, amely egy új lehetőség a postafiókok méretének átszervezésére. Eddig minden postafiókhoz automatikusan 100 Mb tárhelyet biztosítottunk, amely növelésére korábban nem volt lehetőség. Mostantól az Ügyfélkapu megújult Postafiók adminisztrációs felületén lehetőség van a nem használt postafiókok számára fenntartott tárhelyet létező postafiókokhoz csatolni, illetve a postafiókok méretét egyedileg beállítani.

Fontos megérteni, hogy az új rendszerben továbbra is 100 Mb tárhelyet biztosítunk minden postafiókhoz. Tehát pl. az MC START csomagunk, amely 5 db létrehozható postafiókot tartalmaz, az egyúttal tartalmaz a webtárhelyen kívül 500 Mb e-mail tárhelyet, amely az új rendszerben elosztható 5 db postafiók között, de hozzárendelhető a teljes kvóta 1 db postafiókhoz is.

5.) Az e-mail tárhely kvóta rendszere lehetővé teszi, hogy a postafiókok alapértelmezett tárhelyén kívül további kiegészítő tárhelyet vásároljon, amelyet szabadon szétoszthat a postafiókjai között. A kiegészítő postafiók tárhely ára 5000 Ft + ÁFA / Gb / év.MySQL Import funkció az Ügyfélkapun

A MySQL adatbázisok importálására eddig a PHPMyAdmin felület állt rendelkezésre. Visszajelzések alapján úgy tűnik, bizonyos esetekben a PHPMyAdmin nem képes az adatbázist beimportálni. A probléma orvoslására fejlesztettünk egy külön Import lehetőséget, amellyel az adatbázis közvetlenül, a PHPMyAdmin megkerülésével tölthető fel.

Vissza a nyitóoldalra >>